welcome to my blog =)

hello my friend hope you guys have a nice day n smile always...

hari

jam

Last activity for outdoor Score Orienteering;)

Monday, April 18, 2011

Salam..
untuk aktiviti terakhir kami akan membuat score orienteering..dulu pernah wat orienteering tapi dalam kumpulan..tp nie score orienteering secara individu lain2 hihi;) kawasan yang di berikan ialah sekitar uitm atau nama lainya satu uitm hehe..ada 9 checkpoint..jauh dah tentu..lepas tu kena la berlari atau jogging sebab de masa di beri untuk mencari kesemua chechpoint iaitu selama 1 jam 30 minit hurm tentu penatkan..aq orang yang ke-17 di lepaskan pada jam 10.17 pagi..de 9 checkpoint yang perlu di cari tapi aq jumpa 7 je control marker hihi=)..jumlah mase aq dpat checkpoint ialah selama 1 jam 8 minit..pantas jugak aq berlarikan hahaha..ade 10 member aq yang dapat kesemua checkpoint syabas kepada diorang..jantung pe ntah diorang pakai aq pun xtahu hehe..walaupun penat tapi kitowng seronok dan gembira melakuakan aktiviti tersebut..


Diam x diam nie adalah kelas terakhir untuk outdoor..sedih jugak la bila ingat balik kenangan2 semasa melakukan aktiviti..class outdoor nie best senenarnya dengan lecture yang sporting lepas tu aktiviti2 luar yg dijalankan lagi..kenangan2 yang terindah tetap berada dalam ingatan hihi;)..jutaan terima kasih kepada EN. HISYAM sebab banyak memberi tunjuk ajar yang berguna tentang outdoor recreation dan banyak membantu kami untuk melakukan aktiviti2 outdoor yang kami jalani..tq very2 much jasamu dikenang..doakan kami untuk final exam ya EN .HISYAM hihihi;) bye2...

Gambar2 yang di ambil sebelum dan selepas orienteering=)










Selepas semuanya selesai pe lagi terus ke counter makanan lapar nie hihi;)



1 comments:

radzi mohd nor said...

ak hensem laaa..nk ngorat boley???hehehe

Post a Comment